Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

CLUB "Aβερωφ" ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ SUMMER TREND!!!!

Από φέτος το καλοκαίρι έρχεται ακόμη μια επιλογή για glamorous event (οπως τα αποκαλουν οι ψωνισμένες και καρβουνιασμενες απο το σλαριουμ πρωινομεσσημεροαπογευματατζουδες)να προστεθει στη σωρεία αλλων τετοιων ηλιθιων εκδηλωσεων.





Το θωρικτο αβερωφ που παλαιοτερα για καποιον αδιευκρινιστο λογο λειτουργουσε ως μουσειο τωρα αλλαζει πορεια και ταρασσει για τα καλα τα νερα τις νυχτερινης διασκεδασης της Αθηνας. Συντομα μαλιστα θα σαλπαρει και για αλλα λιμανια της ελλαδος καθως ειναι μεγαλος ο αριθμος των σαχλοτρεντυ που θα ποδοπατησουν τα miss sixty τους αρκει να πιουν ενα κοκτειλ πανω στο καταστωμα η να λυκνιστουν σε ρυθμους r n b πανω σε κανα κανονι του..

Εξαλλη παρακουλουθει η κοινη γνωμη την καταντια του ελληνικου κρατους. Οι πιο ανωμαλοι ,οπως εγω, αναρωτιομαστε πως και εμεις ΤΑ λαμογια δεν το χαμε σκεφτει πιο νωρις να νοικιαζουμε τουσ ιστορικους μας τοπους για τετοιου ειδους εκδηλωσεις. Να νοικιαζαμε π.χ τον Παρθενωνα για το γαμο του Brad με την Aggelina ή το Λευκο Πυργο για ενα roοf garden party γενεθλιων της Paris Hilton (και μετα την ριχνουμε και απο κει πανω να ησυχασουμε).

Το χειροτερο ομως ρολο τον παιζουν τα μεσημεριανα που εχουν ξεσηκωθει απο το πρωι και ψαχνουν να βρουν ποιος εχει τις ευθυνες για αυτο το κατα τα αλλα ατυχες συμβαν.. εδω γελαμε!!!!! τραγικως μεν αλλα γελαμε.. τωρα μιλαμε σοβαρα? ψαχνουμε για ευθυνες στην ελλαδα? και τις ψαχνουν ποιοι? αυτοι που καθημερινα μας πιπιλιζουν το μυαλο με ενα καρο αχριστες πληροφοριες σχετικα με το γαμο τις καθε ξανθοβαμμενης ξυλοκοτας που μετα απο τοσα κρεββατια που ξαπλωσε βρηκε επιτελους το σωστο εφοπλιστικο ανακλινδρο να ξαπλωσει. Αυτοι που κανανε star ολα τα αποτυχημενα ντεκαπαζ της Αθηνας και των περιχορων με το να τους ρωτανε τη γνωμη τους για τη νεα εισηγηση του υπουργου οικονομικων και να τις κοροιδευουν απο πανω.

I M ON A BOAT LIKE LIO(AND MARIETA)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια!!!! Εγω σημερα 10 λεπτα ειδα και παραληρω τοση ωρα προσπαθωντας να βγαλω το θυμο μου, την παρανοια μου σε σας που ξερω πως με νοιωθετε ,ασχετως με την AGB (αν οντως υπαρχει και δεν ειναι μονο στα αρρωστα μυαλα των καναλαρχων), και οταν βλεπετε ΤV σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και την κλεινετε η ακομα καλυτερα την βγαζετε απο την πριζα(μη και αναψει καταλαθος και σπαστειτε...


ΥΓ: ΞΑΔΕΡΦΕΣ τονους δε βαζω απεργω....

11 σχόλια:

prozak είπε...

πάντως στην Αγγλία αν θες μπορείς να νοικιάσεις αίθουσα στο μουσείο και να φας υπό το άγρυπνο βλέμμα των αγαλμάτων...

διότι αν δεν εχεις ιστορία, απλά εκμεταλλεύεσαι την ιστορία των άλλων

Dannossiel είπε...

ετσι και μη χειροτερα

παντως και η μενεγακη εκανε κει πανω εκπομπη καποτε και γενικα το χουν ξαναχρησιμοποιησει ως τοπο για τρεντοκαταστασεις.

εν προκειμενω πειραξε οτι και καλα η εκδηλωση αυτη ηταν μερος των Ποσειδωνείων κι οχι παρτυ γαμου αλλα βγηκαν οι φωτο στη φορα και τους χαλασε την ατμοσφαιρα.

γενικα ειμαστε τοσο για τον πεο που ολοι κραζαν στα καναλια κ αν τους ρωτουσες τι ηταν το θωρηκτο και τι εκανε κανεις δν θα ξερε.

κατα τ αλλα η ιστορια μας και η τιμη μας και μαλακιες.

αδαεις και υποκριτες και lovin it ειμαστε.


@prozak:το χα ακουσει αυτο οτι γινοταν στο βρεταννικο μουσειο.
προσωπικα αν μ εβαζαν στις αιγυπτιακες αιθουσες θα μου κοβοταν η ορεξη...

Martha είπε...

ναι το ειδα και αυτο με τη Μενεγακη και τη Γιαγκουση να χορευει σουξε του 90.λολ. προζακ ψαγμενος φαινεσαι ξερεις και αλλα τετοια μουσεια? Να ξερω για το γαμο μου...

Vany είπε...

Νομίζω ότι μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι και η ζέστη έκανε το θαύμα της. Βάλε και το ότι σιχάθηκε ο κόσμος να ακούει για την κρίση, κουτί τους έκατσε το Αβέρωφ.Σε δουλειά να βρισκόμαστε,τα πάντα αγοράζονται στην Ελλάδα,ευτυχώς που ο Παρθενώνας δεν είναι "δικός" μας μόνο

KitsosMitsos είπε...

Ευθύνες ψάχνουν αυτοί που ήδη ήταν εκεί!
Τουλάχιστον πήρε καλά λεφτά το Υπουργείο ή τζίφος;

Martha είπε...

Vany εννοειτε και που εισαι ακομα..δεν ξερω για την ακροπολη αλλα ο λευκος πυργος ειχε στην ταρατσα αναψυκτηριο δεν αποκλειεται να δουμε και κανα γαμο εκει πανω..
Κιτσοςμιτσος 5 πσοροχιλιαρικα ακουσα πως θα παιρνε το υπουργειο αλλα τα δωσε πισω γιατι σπαστικε και που εγινε γνωστη η ξεφτιλα τους..

Ανώνυμος είπε...

αυτό που λέει ο KitsosMitsos...

έλεος πια

prozak είπε...

martha στην Ελλάδα στη φάση που είμαστε, αν πληρώσεις κάνεις πάρτυ γάμου παντού..!!!

εμείς πάντως το κάναμε σε αίθουσα εκδηλώσεων και ξενοιάσαμε ;-)

tzonakos είπε...

Εμένα σκασίλα μου τι έγινε στο κάθε Αβέρωφ.
Απλά το ακούω συνέχεια σαν να ηταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα.
Να περνάς καλά Dannossiel

Dannossiel είπε...

τζονάκος δεν ειναι οτι ειναι το μεγαλυτερο μας θεμα αλλα δειχνει οτι η υπομονη του κοσμου εχει πια εξαντληθει οπως και η ανοχη του.
συντομα θα λεμε off with their heads και θα χουμε και δικιο.
ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι να περνας κι εσυ καλα!

Erisadesu είπε...

...τώρα βγήκε στη φόρα ότι το Λιοντάρι δεν πήγε και φαντάρος...

το επόμενο όργιο θα το κάνουμε στο θορικτό ποτεμκιν...

Τυχερή Έλλη σε βύθισαν νωρίς.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...