Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ


Κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών σωματείων και οι τοπικοί συλλόγοι διοργανώνουν το Συνέδριο Ποντιακών Συλλόγων για την Εθνική Αυτογνωσία. Φέτος ήρθε η σειρά της Άρτας να μας φιλοξενήσει και με χαρά σας ανακοινώνουμε τις πρώτες δραστηριότητες του ναού μας στα Γιάννενα.

Έτσι λοιπόν για λίγες μέρες οι Άθλιες Κόρες και Ιερές Δούλες θα συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ποντιακών Συλλόγων το οποίο θα γίνει απο τις 30 Οκτωβρίου ως τη 1η Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Arta Palace.

Για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε αυτά τα συνέδρια με τον σύλλογο μας. Για μένα είναι η δεύτερη φορά που συμμετάσχω στην οργάνωση και η πολλοστή φορά που συμμετέχω σαν σύνεδρος. Ενώ οι μητέρες μας έχουν συμμετάσχει σε όλα τα συνέδρια... Ωστόσο η Dannossiel θα παραστεί για πρώτη φορά και πραγματικά ανυπομονώ να δω τις εντυπώσεις της.

Αν λοιπόν σας βγάλει ο δρόμος απο την Άρτα αυτές τις ημέρες θα χαρούμε να σας δούμε στις 30 Οκτωβρίου στην τελετή έναρξης του συνεδρίου.




2 σχόλια:

kopria είπε...

Άντε βρε
Από τα μέρη μου

Erisadesu είπε...

ωραία άντε να βρεθούμε αν θες.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...