Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Kafrovision 2009

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς μας που συμπαραστάθηκαν και στήριξαν την συμμετοχή των Ιερών Δούλων στην Kafrovision 2009. Ειλικρινά λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό αλλά ξέρουμε ότι εσείς μας αγαπάτε παρόλο που είμαστε Losers.

Αρχικά να τονίσουμε ότι το τραγούδι το τραγούδησε η Dannossiel, οι στίχοι γράφτηκαν από τον Oni και τον Neverlandean, η μουσική είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του Cookie. Τα κουστούμια είναι δια χειρός Pov of a g, η σκηνογραφία είναι του Sandman, η σκηνοθεσία και η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα του Wrong Guy και της γυναίκας του Moody (μέσα απο τα χέρια μου τον πείρε η πόρνη). Στο Videoclip μαζί με την Dannossiel θα δείτε εμένα και τον Mr. F όπως ποτέ άλλοτε.

Από την πρώτη ημέρα είχαμε προβλήματα με την συμμετοχή μας. Αρχικά οι Ρώσοι θεώρησαν προσβλητικό το ότι το τραγούδι μας είχε μέσα την λέξη Balalaika. Ωστόσο ο Ψωμιάδης ήταν αυτός που μας έκανε μήνυση λέγοντας ότι η Θεσσαλονικιώτικη προφορά της Dannossiel ήταν
ειρωνική απέναντι στους συμπολίτες του. Με χίλια ζόρια εξηγήσαμε στον Ψωμιάδη ότι η Dannossiel είναι Θεσσαλονικιά και δεν κοροϊδεύει κανέναν, ενώ στους Ρώσους εξηγήσαμε ότι η επιλογή του ονόματος έγινε για να τους τιμήσουμε.

Ένα άλλο πρόβλημα ήταν ότι η γλώσσα του τραγουδιού δεν είχε καμία σχέση με καμία άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα. Ωστόσο αναγνώρισαν το δικαίωμα μας να τραγουδάμε στα ποντιακά. Οπότε το περάσαμε σαν ποντιακό τραγούδι. Το μεγαλύτερο χτύπημα ήρθε από μια Γιαπωνέζα τραγουδίστρια Koharo Kusumi η οποία δήλωσε ότι το τραγούδι ήταν δικό της και ότι η Danossiel την κοροϊδεύει. Τελικά όμως η Kusumi απέσυρε κάθε κατηγορία όταν ο Pov of a G της πέταξε ένα κουρσούμι στο κεφάλι.

Η επιμονή του Oni και του Neverlandean να εμφανιστεί ως Γιαπωνέζα η Dannossiel μας οδήγησε στον Φουστάνο και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πετυχημένο. Ωστόσο η Danno ακόμη κλαίει που έχασε 20 πόντους ύψους από το σώμα της. Ιστορικοί ήταν και οι καυγάδες ανάμεσα στον Mr. F και τον Pov of a g. Καθώς ο πρώτος δεν ήθελε να βάλει την στολή που ετοίμασε ο δεύτερος. Ο Wrong Guy και η Moody (μέσα απο τα χέρια μου τον πείρε η πόρνη) μας δυσκόλεψαν με την επιμονή τους να γίνουν όλα τέλεια και χάρη στο ταλέντο τους στο μοντάζ έχουν αφαιρεθεί όλες οι σκηνές στις οποίες χορεύει ο Pov of a g γυμνός. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι το μακιγιάζ το έχει επιμεληθεί η Legaly Blonde η οποία έχει καταφέρει να κάνει την τραγόφατσα της Dannossiel να μοιάζει με Γιαπωνέζα.

Πιο πολύ στεναχωριόμαστε όμως για τον Cookie που με τόσο κόπο έπαιζε και τα 150 μουσικά όργανα ώστε να καταφέρει να βγει ο ήχος στην εντέλεια. Στέλνουμε τις ευχές μας στο φαντάρο της παρέας και τις ευχές μας στον Sandman που του έπεσε το σκηνικό στο κεφάλι και τώρα είναι στο νοσοκομείο.

Με τα πολλά αυτή ηταν η συμμετοχή μας απολαύστε το βίντεο μας.



Ο λόγος που δεν περάσαμε στον τελικό είναι επειδή όλοι οι προαναφερόμενοι πιάστηκαν σε ομαδικό όργιο στα παρασκήνια με τους χορευτές της Ουκρανίας, το συγκρότημα της Δανίας, τον τραγουδιστή της Νορβηγίας, τους Ρώσους χορευτές, τους Ρώσους στρατιώτες και άλλα θηλαστικά.

3 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Από το νοσοκομείο ευχαριστώ και ανταποδίδω! του χρόνου θα ξαναδοκιμάσουμε!

Neverlandean είπε...

Σταδγιάλα θα κερδίζαμε! Τι πειράζει δηλαδή που διασκεδάζαμε με τους Ουκρανούς;

Θεά η Danno! <3

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com
DIADOSTE TO OTAN TO DEITE
KANTE OTI MPOREITE
EINAI XREOS MAS NA EIMASTE DIPLA SE TETIOUS AN8ROPOUS
MIA GLIKIA KOPELA MIKROULA MAS XREIAZETAI GIA NA SINEXISEI NA ZEI
FILIKA AN8IMOS



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...