Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Be My Whore

BMW Graphic Comments

Σκεφθήκατε ποτέ τι σημαίνουν τα αρχικά των αυτοκινήτων με την λέξη B.M.W; Οι Ιερές Δούλες το σκέφθηκαν για εσάς πριν από εσάς...

Τα αρχικά αυτά σημαίνουν Be My Whore γιατί έτσι σκέφτονται όλοι οι οδηγοί της γνωστής μας Μπέμπας.

Με το που πιάνουν το τιμόνι της Μπέμπας σκέφτονται "Now you will Be My Whores, Ι οwn the roads and your lifes." Δεν ξέρω αν και οι οδηγοί του εξωτερικού σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο ωστόσο οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την ορολογία που δίνουμε στην λέξη κάθε μέρα.

Η Θεά Καφροδίτη είναι σίγουρη ότι έχετε υποστεί θύματα της βίας των οδηγών BMW κάθε μέρα της ζωής σας. Γι αυτό θα επιχειρήσουμε να γράψουμε μια μικρή λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά των οδηγών ΒΜW ελπίζοντας να προειδοποιήσουμε και να βοηθήσουμε τους πιστούς της Θεάς στην καθημερινή τους επιβίωση.

Οι οδηγοί της Μπέμπας λοιπόν :

1. Έχουν Πάντα Προτεραιότητα : Δεν έχει σημασία που, πως, πότε, γιατί... Έτσι είναι, έτσι ήταν, έτσι θα είναι. Δεν θα σταματήσουν το όχημα τους για κανένα λόγο.

2. Δεν υπόκεινται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: Οι φωτεινοί σηματοδότες, τα σήματα στον δρόμο και όλα αυτά που έγιναν για να κάνουν την οδήγηση ασφαλή έχουν δημιουργηθεί για όλους εσάς τους ταπεινούς χρήστες που δεν οδηγείτε BMW.


3. Κάθε άδεια θέση παρκαρίσματος έχει δημιουργηθεί γι΄αυτούς. Δεν υπάρχει χώρος για κανένα άλλο αμάξι.

4.
Από την στιγμή που βρίσκονται μέσα στο αμάξι τους χάνουν κάθε είδος ευγένειας.

5. Είναι σίγουροι ότι το φλας και τα αλάρμ έχουν γίνει για διακοσμητικούς λόγους. Η χρήση των προαναφερόμενων οργάνων είναι προαιρετική.


6. Έχουν ειδική άδεια που τους επιτρέπει να σταματήσουν την ροή του οχήματός τους οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν και χωρίς φυσικά να ενημερώσουν τα οχήματα που κινούνται πίσω τους.

7. Είναι σίγουροι ότι θα ρίξουν οποιαδήποτε γυναίκα μπει στο αυτοκίνητό τους. Όταν δε είναι γυναίκες οι οδηγοί τότε ο γάμος αποκτάει άλλη έννοια.


8. Έχουν ειδική άδεια για να οδηγούν, να μιλούν στο κινητό ενώ ταυτόχρονα πλένουν πιάτα, βάφονται, ξυρίζονται ή σκαλίζουν τη μύτη τους.

9.
Οι διαβάσεις αναπήρων, πεζών, ποδηλάτων εξυπηρετούν το παρκάρισμα των οχημάτων τους, οποιαδήποτε άλλη χρήση του χόρου θεωρείται παράλογη.

10.
Με την αγορά κάθε οχήματος, ο οδηγός παίρνει δώρο το DVD "Lisence to Kill", γιατί μπορεί ο Τζήμις Μπόντις να οδηγάει Aston Martin, όμως αυτοί μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο στις ταινίες.


Αυτό που μας προβληματίζει είναι αν και οι οδηγοί μηχανών BMW έχουν τις ίδιες συνήθειες.

4 σχόλια:

Loatheasone είπε...

LOL

kopria είπε...

Απίστευτη ανάρτηση, εύγε. Συμφωνώ απόλυτα.
Και να πάω λίγο γενικότερα στα περί των Ελλήνων οδηγών, γιατί ποτέ δεν άκουσα διαπασών με τα σούπερ ντούπερ γαμάω ηχεία και γούφερ κάτι άλλο εκτός από Skyladika (κυρίως) και (a)RAP ;
Ποια εσωτερική ματαιοδοξία επίδειξης κρύβεται εκεί μέσα στην άβυσσο της ψυχοσύνθεσης τους (νεο)Έλληνα;

Άθλια κόρη Chan, τα σέβη μου

Erisadesu είπε...

μα δεν ακούν rap RnB λένε πως ακουνε και δεν ξέρουν τι θα πεί hip hop.
Το R n B είναι τα σκυλάδικα της Αμερικής μη το ξεχνάς.

δεν υπάρχει άββυσος, και δεν υπάρχει ψυχοσύνθεση ενα υπερκαταναλωτικό πλάσμα είναι που κρύβει την ignorance του και την ανικανότητα του με αντικείμενα.

a2a είπε...

Συμφωνώ με το άρθρο (XD)!
Τι ποζέρια που είναι οι οδηγοί BMW.
Btw πολύ γαμάτω ακρωνύμιο! ;P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...