Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Blogo Πρόσκληση

Το καλό με το να έχεις δύο blog είναι οτι σου στέλνουν δύο προσκλήσεις για τα blog παιχνίδια.
Κανονικά θα άφηνα την Dannossiel να απαντήσει στην πρόσκληση αλλά επειδή εκείνη μας έχει γραμμένους τελευταία απαντάω εγώ.

Έτσι μετά απο πρόσκληση του Love and poison προς αυτό το blog και του κυρίου Stereotype έχω σε ίδια απόσταση δύο βιβλία, το ένα είναι το 1984 αλλά και το άλλο είναι αυτό που ακολουθεί.



στην Αγγλική έκδοση με ακριβώς το παραπάνω εξώφυλλο. Έχοντας τελειώσει το 1984 και κουραστεί απο το βιβλίο "Οι αρετές του πολέμου" αποφάσισα ότι θέλω να διαβάσω κάτι ευχάριστω και ανάλαφρο. Επέλεξα αυτό το βιβλίο επειδή είχα ήδη διαβάσει το πρώτο βιβλίο της σειράς " the hitchhiker's guide to the galaxy".

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο κύριος Douglas Adams στην 123η σελίδα του βιβλίου και στην 6η,7η και 8η περίοδο αυτής.

"Shh!!" said Ford. "It's conical. So what you do is, you see, you fill it with fine white sand, all right? Or Sugar."
Μάταια προσπαθεί ο εξωγήινος Ford να εξηγήσει το παράλογο του χρόνου στον γήινο πυτζαμοφόρο Arthur.

Θέλεις να παίξεις και εσύ;
Τότε:
1. Πιάσε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σε σένα
2. Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 (αν το βιβλίο διαθέτει λιγότερες από 123 σελίδες,
άφησέ το και πήγαινε στο επόμενο κοντινότερο)
3. Βρες την πέμπτη περίοδο (=από τελεία σε τελεία, αν θυμάσαι) της σελίδας
4. Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους (δηλ. την έκτη, την έβδομη και την όγδοη)
5. Ζήτα από πέντε ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

εγώ με την σειρά μου καλώ τον Koudakos τη Gremii τον A8lio αν και αυτός θα έχει τον ριζοσπάστη μπροστά του καθώς και την Ιέρεια Legally Blonde


Σας περιμένω λοιπόν.



Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Άθλιες Κόρες και πολιτική

Σήμερα με την ευκαιρία των εκλογών του κόμματος μας κάναμε οκτάωρο συμβούλιο με την
Dannossiel τον Κώστα το Νεοναζί, Εβραίο, Gay, μαύρο φίλο μας. ( Αν δεν τον ξέρετε τότε κοιτάξτε το πρώτο μας ποστ) θα προβούμε σε μια σπάνια ανακοίνωση. Μετά απο κουραστικές διαδικασίες, μπυροποσίες και διαπραγματεύσεις αποφασίσαμε τη στάση του Ναού απέναντι στην πολιτική επικαιρότητα των ημερών.

Ο Ιερός Ναός της Καφροδίτης κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων ανακοινώνει.

Δεν αναγνωρίζουμε την νεοσύστατη χώρα του Κοσσυφοπεδίου. Για τον Ναό μας δεν υφίσταται ανεξάρτητη χώρα του Κοσσόβου, η περιοχή θα αφαιρεθεί από τους χάρτες του ναού, ή θα βαφτεί λευκή, ή θα εξακολουθεί να αποτελεί μέλος της Σερβίας. Όπως και να έχει στα χωρικά εδάφη του ναού δεν υπάρχει τέτοια χώρα.

Ο Ιερός Ναός της Καφροδίτης δεν στηρίζει την προσπάθεια της Αμερικής για εδραίωσή της στη Βαλκανική Χερσόνησο.

Το παρόν blog δεν υποστηρίζει την χρήση του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα FYROM και ανακοινώνει ότι η Χώρα με το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, μπορεί να ονομάσει τον εαυτό της όπως αυτή θέλει. Εμείς και πάλι Σκόπια θα την φωνάζουμε.

Το παρόν blog απαιτεί την επιστροφή της Β. Ιρλανδίας στους Ιρλανδούς, των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα και των εδαφών της Παλαιστίνης στους Παλαιστινίους (σε αυτό δεν συμφωνεί ο Κώστας, αλλά ποιος τον γαμάει).


Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την Κύπρο για την επιλογή της να εκλέξει Αριστερό Πρωθυπουργό, χωρίς να σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να την συμπαθούμε.
(το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει διάσημους κύπριους καλλιτέχνες είναι ασυγχώρητο απαιτούμε την επιστροφή της Βίσσης, Χατζηγιάννη,Χριστοφόρου στην Κύπρο, έχουν και τα Ελληνόπουλα δικαίωμα στο σκυλοτράγουδο, ωστόσο η Ευριδίκη μπορεί να παραμείνει ).

Όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας μπορούν να σχολιάσουν αλλά τα σχόλια τους θα διαγραφούν επειδή πάνω απο όλα είμαστε δημοκρατικοί εδώ μέσα και για τους ξένους ακολουθεί ανακοίνωση στα αγγλικά.

The Present Blog after negotiations and discussions between the authors (me, Dannossiel's and Kostas our Jewish Neonazi Gay friend) would like to state that :

We dont Recognise the resent Independent Country of Kossovo. As far as the Holy Temple of Kafrodite is concerned this country is none existant.

We dont mind for the Former Yugoslavian Republic of Macedonia the use of the name Macedonia because we feell sorry for them and we are afraid that they might burn our village down, but we dont support the use of the name either.
Either way F.Y.R.O.M can use whatever name they want, but for this blog will always be called The Country of Skopje.

Our message to the world is LEAVE SERBIA ALONE you bitches.




Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Η ηδονή της Μπατονέτας.

Μη κοιτάς με απορία τον τίτλο, ξέρεις πολύ καλά για ποιο πράγμα σου γράφω σήμερα.
Γράφω για την ηδονή της μπατονέτας, εκείνο το αίσθημα ικανοποίησης και επίτευξης που έχεις την ώρα, που κοιτάς το αποτέλεσμα πάνω στο βαμβάκι.
Ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από κόπο και ιδρώτα.

Η ηδονή της μπατονέτας πηγάζει από μέσα μας, από την αγνή λατρεία του καθαρίσματος των αυτιών μας. Έρχεται μετά από το μπάνιο, όταν υγρός ή υγρή , πλησιάζεις στον νεροχύτη, ανοίγεις με ιεροτελεστία το ντουλαπάκι, βγάζεις την καθαρή μπατονέτα και την βυθίζεις βαθιά μέσα σου. Μετά από λίγο την βγάζεις έξω και κοιτάς πάνω της με περίσσια χαρά το κίτρινο υγρό από τα αυτιά σου. Εκεί παίρνεις μια βαθιά ανάσα και λες, "Τα κατάφερα και πάλι, τα αυτιά μου είναι καθαρά" και έτσι συνεχίζεις την ημέρα σου με το αναζωογονημένο αυτί και χαμόγελό σου.

Όμως ο ηδονισμός της λερωμένης μπατονέτας δεν είναι πάντα εκεί, αυτό το αίσθημα ολοκλήρωσης δεν σε τυλίγει όταν το βαμβάκι είναι καθαρό. Ναι μεν χαίρεσαι, αλλά ο ηδονισμός της επίτευξης και της ολοκλήρωσης του στόχου δεν υπάρχει. Έτσι με ένα πικρό χαμόγελο, και μια ανικανοποίητη ανάγκη πετάς το πολύτιμο αυτό εργαλείο σου στον κάδο.

Προσοχή όμως υπάρχει και το σύνδρομο της μπατονέτας, από αυτό υποφέρω και εγώ. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να σας εκμυστηρευτώ αυτό τον πόνο μου. Να τινάξω από πάνω μου αυτό το βάρος και να φωνάξω δυνατά... Ε Ναι Λοιπόν Είμαι η Έρι και Υποφέρω από το Σύνδρομο της Μπατονέτας!!!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν έρθω κάποια στιγμή σπίτι σου, θα πρέπει να έχεις κρυμένες τις μπατονέτες, δε υπάρχει περίπτωση να δω μπατονέτα και να μη τη βάλω στο αυτί μου. Τι και αν το καθάρισα το πρωί πριν φύγω από το σπίτι, μόλις δω την μπατονέτα σαν άλλη εθισμένη, ιδρώνω και την ακούω να με καλεί. "Χώσε με στο αυτί σου " μου φωνάζει " βάλε με βαθιά μέσα σου" ω ναι και πάντα πετυχαίνει.... Παρόλο που ιδρώνω, παλεύω, φεύγω από το μπάνιο, τη σκέφτομαι συνέχεια. Τη σκέφτομαι ενώ είμαι με παρέα στο σαλόνι, την ακούω να με καλεί ηδονικά και πραγματικά δεν μπορώ να της αντισταθώ. Ηρεμώ μόνο όταν πλέον την έχω βυθίσει στον εσωτερικό μου κόσμο και την πετάω με ικανοποίηση στο καλάθι των αχρήστων.



Αχ... θεϊκή ύπαρξη, είσαι το πιο σπουδαίο ανθρώπινο επίτευγμα και το μοναδικό αντικείμενο που με κάνει να χαίρομαι τόσο πολύ (εντάξει και ο .......ς μου πάλι με κάνει να χαίρομαι αλλά όχι όταν τελειώνει από μπαταρίες).

Ναι λοιπόν,λατρεύουμε αυτό το ιδανικό εργαλείο, μας προσφέρει απλόχερα την ικανοποίηση με αντάλλαγμα μία μικρή κίτρινη κηλίδα. Γι αυτό την επόμενη φορά κρατήστε την με ευλάβεια. Μιλήστε της τρυφερά πριν την σπρώξετε, αργά και γλυκά μέσα σας.





Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Ο Μαγικός Κόσμος των Μηχανόβιων


Πριν λίγο καιρό όλες οι μηχανές μου φαίνονταν ίδιες. Όπως όλοι οι Κινέζοι. Μετά τα έφτιαξα με τον Χ. και βίωσα τον μαγικό κόσμο των μηχανόβιων στον οποίο:



1. Για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι λες στο γκόμενό σου : " Μωρό μου λίγο πιο κάτω είδα έναν με ίδια μηχανή με σένα, αλλά σε μπλέ." Περιμένεις μια νορμάλ απάντηση αδιαφορίας ή το πολύ πολύ ένα βαρεμένο "Ναί" και σίγουρα όχι την ενθουσιώδη ανταπόκριση: "Λες εκείνον που δεν έχει φώτα, έχει αφήσει τι ρόδες ανωμάλου και κάνει πολύ θόρυβο;". Το μόνο που ελπίζεις είναι ότι η επόμενη κουβέντα του δεν θα είναι "Δεν είναι πολύ ωραίο παιδί;

2. Το "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" πάνω στη μηχανή αποτελεί κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που μπορεί να κάνει έναν άγνωστο πακετά να σταματήσει να ρωτήσει λεπτομέρειές και έναν επίσης άγνωστο Ζητά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μηχανή είναι κλεμμένη.

3. Η φυσική απέχθεια σου προς τους μπάτσους γίνεται ακόμη βαθύτερη καθώς βλέπεις ότι οι μηχανόβιος αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας ή τουλάχιστον ύποπτο αναρχικό στοιχείο και ο συνεπιβάτης ως ο αόρατος άνθρωπος ειδικά στην περίπτωση που αυτός είναι η γκόμενα του μηχανόβιου και φωνάζει στη μάπα του μπάτσου για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για προσβολή της αξιοπρέπειας του.


4. Τα μαλλιά σου και τα ρούχα σου βρωμάνε τόσο έντονα που καταντά σπαστικό και για σένα την ίδια, ενώ το κρύο απλά μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να γίνεις μάνα, οπότε αποχαιρετάς κάθε φαντασίωση του εαυτού σου με σέξυ, ελαφριά περιβολή και μαλλί να ανεμίζει πίσω σαν άλλη αμαζόνα καβάλα στη μηχανή. Καταντάς να θυμίζεις περισσότερο κάτι ανάμεσα σε μπάλα μαλλιού και στρατηγό της κόκκινης επανάσταση, ενώ εύχεσαι αυτό να είναι αρκετό ώστε να σε αναγνωρίσει κανείς.

5. Η μηχανή σε συνδυασμό μ' ένα τσιγάρο κάνει τέτοια θαύματα στη γοητεία του γκόμενου σου ώστε όταν τον βλέπεις να σε περιμένει να σε πάρει απ' τη δουλειά θες να τρέξεις καταπάνω του ουρλιάζοντας "ΠΑΡΕ ΜΕ, ΠΑΡΕ ΜΕ, ΠΑΡΕ ΜΕ" αλλά το καταπνίγεις γιατί η ενστικτώδης αντίδρασή του. όταν σε βλέπει μετά τη δουλεία είναι να βάλει μπρος το μηχανάκι και να φύγει γαμιώντας.

Άξιοι Πιστοί...
Θέλω κατάθεση ψυχής και εμπειριών με μηχανές, ευχάριστες και μή.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...